Economic Board Groningen organiseert online kenniscafé voor ondernemers in de horeca en vrijetijdssector

GRONINGEN/WINSUM – Tijdens het online EBG Kenniscafé op 7 december adviseert en inspireert Wouter Verkerk, trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid, ondernemers in de horeca en vrijetijdssector met praktijkvoorbeelden van wat in deze tijd wél mogelijk is. Daarnaast delen twee horecaondernemers uit de regio hun ervaringen met de deelnemers. Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen zich gratis aanmelden.

EBG organiseert regelmatig EBG Kenniscafés over diverse onderwerpen. Om een alternatief te bieden voor een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio, organiseert EBG een aantal online EBG Kenniscafés over onderwerpen die in deze tijd zeer actueel zijn. “Na een inventarisatie onder ondernemers in de regio bleek dat er op dit moment vooral behoefte is aan advies en ondersteuning voor ondernemers in de horeca en vrijetijdssector”, aldus Maarten Soppe, accountmanager bij EBG. ‘Deze ondernemers zitten met veel vragen. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of ze een ander verdienmodel kunnen ontwikkelen en hoe ze zich nu alvast kunnen voorbereiden op de periode na corona. Wij willen deze ondernemers graag inspireren en met hen meedenken.”

Over Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor medewerkers en ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. Daarnaast publiceert hij wekelijks een veelgelezen blog op zijn website over uiteenlopende thema’s uit het horecavak.

EBG Kenniscafé op 7 december

De online sessie is op maandagmiddag 7 december van 13.30 tot 15.00 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp’ers en mkb’ers) uit de provincie Groningen. Tijdens het EBG Kenniscafé neemt Wouter Verkerk de deelnemers mee in wat ze kunnen doen in deze tijd. Hij biedt een aantal praktische handvatten, waar de ondernemers mee aan de slag kunnen. Daarnaast komen twee ondernemers uit de regio aan het woord: Jenz Verbogt van Paviljoen Overdiep in Appingedam en Sigrid Heeres van Café Bij Hammingh in Garnwerd. Ook is het mogelijk om vragen te stellen.

Aanmelden kan via https://www.economicboardgroningen.nl/ebg-kenniscafe-voor-horeca-en-vrijetijdsondernemers

Advies voor ondernemers

Economic Board Groningen ondersteunt ondernemers in Noord- en Midden-Groningen. Ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met Erik Doorenspleet of Maarten Soppe van Economic Board Groningen. Zij kijken graag mee en geven vrijblijvend advies over wat in deze situatie de mogelijkheden zijn. Kijk op www.ebgn.nl voor de contactgegevens.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !