Fotowedstrijd: Groningen, mooi dichtbij!

GRONINGEN – Op 14 maart 2021 viert Stichting Het Groninger Landschap haar 85ste verjaardag. Een bijzonder moment dat we graag met jullie, de liefhebbers van onze prachtige provincie, willen vieren. Daarom organiseert Het Groninger Landschap een fotowedstrijd voor de kalender van 2022.

Een jubileum vier je niet alleen. Daarom organiseert Het Groninger Landschap een fotowedstrijd! De dertien mooiste foto’s van natuur, landschap en/of erfgoed vormen de kalender van 2022. Naast eeuwige roem en een kalender van 2022 zijn er ook mooie prijzen van Foto Sipkes te winnen.

Het thema voor de fotowedstrijd is: Groningen, mooi dichtbij.

Deelnemen aan de fotowedstijd kan tot en met 17 mei 2021. Daarna buigt de jury zich over de inzendingen. De juryleden zijn allen groot liefhebbers van het Groninger landschap. De jury bestaat uit onze directeur Marco Glastra, landschapsfotograaf Ard Bodewes en natuurbeheerder Silvan Puijman.

Doe mee met jouw schierste kiekje van ’t Grunneger Laand en wie weet schittert jouw foto op de kalender van 2022. Vergeet niet eerst de voorwaarden te lezen. Stuur je foto in via de site van Stichting Het Groninger Landschap.

P.S. ben je opzoek naar een mooie locatie? Op deze kaart vind je de bezittingen van de stichting.

Foto: Auwert Postmus

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !