Kerstvoorstellingen in etalage “Oude Hijlkema” 1/4

WINSUM – Tijdens de adventsperiode is een van de etalages van de oude winkel van de familie Hijlkema ingericht met een voorstelling uit het kerstverhaal. Deze week is dat het kantoor van de Romeinen, waar Jozef en Maria zich moesten laten inschrijven. 

Keizer Augustus heeft een decreet, een soort bevel, afgekondigd dat alle inwoners van het rijk zich moeten laten inschrijven: een volkstelling. Daarom is een pop-up kantoor van de Romeinen geopend in een van de etalages in de oude winkel van de familie Hijlkema in Winsum. Er is nog plaats voor een administratief medewerker. Reacties kunnen naar Colloseumlaan 10. Vanwege de geldende coronamaatregelen is het kantoor aan de Geert Reindersstraat in Winsum 24/7 ‘geopend’.

[media-credit id=”9″ align=”alignnone” width=”2072″][/media-credit]

Vanaf morgenmiddag – zaterdag 5 december – zal de herberg te zien zijn, waar geen plaats was voor Jozef en Maria. De week daarna de wijzen en tenslotte de stal met de kribbe en het kindje Jezus.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !