Sinterklaas pakt flink uit bij VV Eenrum

EENRUM – Een moeilijke tijd voor de goedheiligman, hij zit immers met z’n leeftijd ruimschoots in de risicogroep. Maar gelukkig, Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij daar niet wat op had bedacht.

De goedheiligman was op bezoek gegaan bij bestuurslid Sandra Komrij en samen hadden ze een leuk plan bedacht. Sinterklaas kreeg van Sandra de sleutel van de kleedkamers en vroeg Sandra om alle kinderen van V.V. Eenrum te gaan vermaken met een leuk spel.

De kinderen kregen een moeilijke letterspeurtocht voor de kiezen die hen uiteindelijk bracht in de kleedkamers, waar een prachtig cadeau voor iedereen lag. Heel erg leuk want Sinterklaas vond dat de kinderen wel wat extra’s hadden verdiend, immers de voetbalcompetitie ligt al weer een tijdje stil.

[/media-credit] Vol verwachting worden de cadeautjes uitgepakt

Met het prachtige cadeau kunnen ze nu allemaal zelf thuis aan hun techniek werken.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !