Trainer Klaas van der Ploeg langer bij V.V. Eenrum

EENRUM – Hoofdtrainer Klaas van der Ploeg heeft onlangs z’n contract verlengd en zal de komende jaren verbonden blijven aan V.V. Eenrum. Beide partijen hebben dit bekrachtigd door het zetten van hun handtekening onder een nieuwe verbintenis voor onbepaalde tijd.

Klaas van der Ploeg is zeer in z’n nopjes met de verlenging: “Ik ben erg blij langer bij deze mooie en gezellig vereniging werkzaam te mogen zijn. Heel mooi dat het bestuur al vroeg in het seizoen haar vertrouwen uitspreekt met dit nieuwe contract.”

Zelf denkt Van der Ploeg ook nog zeker niet klaar te zijn bij Eenrum. “We hebben een ontzettend jonge groep zeer talentvolle voetballers die de komende jaren verder aangevuld zal worden met talent vanuit onze jeugd. Ik vind zelf niets mooiers dan met al deze jonge spelers aan een mooi team te bouwen en bij te dragen aan de ontwikkeling van deze spelers.”

“Een langer verblijf van Klaas als hoofdtrainer vind ik eigenlijk heel logisch”, aldus voorzitter Herald Jansen. “Klaas heeft natuurlijk een heel bijzonder seizoen achter de rug en zit nu ook nog middenin een heel erg vreemd seizoen. Van een volledig voetbalseizoen is nu voor de tweede keer achtereen geen sprake helaas, wat dat betreft alleen al verdiend Klaas een keer een compleet seizoen.”

Jansen geeft aan dat het voltallige bestuur, net als de voltallige selectie, ontzettend tevreden zijn met Klaas van der Ploeg als hoofdtrainer: “Klaas past uitstekend bij V.V. Eenrum, hij is een echte verenigingsman geworden, die ook regelmatig aan de lijn te zien is bij jeugdwedstrijden. Wij van mening dat we met Klaas de ideale man voor de toekomst in huis hebben, want wij zien het inpassen van het vele jonge talent als een meerjarig traject.”

“Nu hopen dat we snel weer lekker kunnen gaan trainen en hopelijk in het voorjaar het seizoen kunnen vervolgen”, besluit een tevreden Klaas van der Ploeg.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !