Marinus Siekman nieuwe hoofdtrainer Z.E.C.

ZANDEWEER – Marinus Siekman wordt de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagvijfdeklasser Z.E.C. De in Groningen woonachtige oefenmeester tekende zaterdagochtend een contract dat hem voor het seizoen 2021-2022 aan de club verbindt.

Siekman (58) volgt daarmee Bert van der Meer op, die de club in twee jaar tijd van ‘niets’ naar ‘iets’ heeft gebracht. Zowel binnen als buiten de lijnen. Ook bij de zoektocht naar z’n opvolger heeft de scheidende trainer uit Uithuizen meegedacht. Marinus Siekman stond bovenaan z’n lijstje, mede om z’n ervaring en eerlijkheid.

Siekman – zo’n 30 jaar geleden stond hij onder de lat bij V.V. Noordwolde – loopt al wat jaren mee als trainer. Zo trainde hij in het verleden o.a. PKC ’83, Groninger Boys, VV Noordwolde en Aduard 2000.

Op dit moment is hij bezig aan z’n vierde seizoen bij Zeester uit Zoutkamp, dat eveneens op zaterdag in de 5e klasse uitkomt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !