Atelierroute Hoge Noorden langs tuinen en ramen

NOORD-GRONINGEN – De succesvolle atelierroute Hoge Noorden heeft grootse plannen voor het nieuwe jaar 2021. De eerste open atelierdag van het nieuwe jaar wordt op zondag 3 januari een raam- en tuinroute, dit in verband met de coronamaatregelen. 

Aan deze route nemen negen kunstenaars deel: Edwin Grissen (zijn atelier is open) en Rieneke Gollnau in Onderdendam; Oscar de Jong en Hilde van Heuvelen (in de tuin) in Doodstil, Helga Ephraim en Gerda Onnes (veel schilderijen van The Stones) in Kantens; Mary Velthoen in Middelstum; Jan Schoffelmeijer en Nanny ter Wiel in Loppersum.

Bovendien gaat de route van start met een nieuw project. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om via een ludieke actie in het bezit te komen van een kunstwerk. Daarvoor kan men zich inschrijven. In het weekend van 5/6 juni wordt tijdens een grote manifestatie bekend gemaakt wie de gelukkige zal zijn. Vanaf 3 januari tot en met 6 juni is het mogelijk zich in te schrijven bij de deelnemende kunstenaars. Meer informatie bij de deelnemende kunstenaars en via de website: www.atelieroutehogenoorden.jouwweb.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !