Hogelandster Kerst- en Nieuwjaars Festijn trekt veel luisteraars

HORNHUIZEN – De traditionele eindejaarsuitzending van Radio Hogeland is ten einde. Ruim twee weken muziek vanuit diverse huisstudio’s, dat via de stream en de zendmast in Hornhuizen was te beluisteren. Het was ondanks de aanpassingen vanwege corona weer een groot succes. Steeds meer mensen stemmen rond Kerst af op de evenementenzender. 

Van 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021 heeft een team van zo’n 20 dj’s, veelal vanuit hun eigen thuisstudio, gedraaid en zorgden er met o.a. Hollandstalige muziek, Schlagers, Golden Oldies en Pop voor, dat liefhebbers van deze muziekgenres 17 dagen lang weer aan hun trekken kwamen.

Vanuit de Flamingo-studio in Hornhuizen wordt alles aangestuurd door Henk Meulenkamp. De oud-Eenrumer heeft ervoor gezorgd dat alles draaide, zoals het moet. Technische gezien. De verbindingen met de thuisstudio’s, de programmering en de waarborging van de hoge kwaliteit. Op de stream, maar ook op de band. 

Aangezien Radio Hogeland zich aan de coronavoorschriften en adviezen van de overheid heeft moeten houden, waren spontane bezoekjes aan de studio dit jaar helaas niet mogelijk.

Via de website – die steeds maar weer verbeterd wordt – werden de bezoekers op de hoogte gehouden van alles wat er afspeelde: de programmering, playlists, spelletjes, etc.

Naast de muziek waren er met diverse spelletjes, waaronder bingo, prijzen te winnen. De logistiek die hiermee gepaard ging bleek het moeilijkste van alles te zijn. Voorgaande jaren draaide de dj 180 graden op de stoel en zag wat hij nog weg kon geven uit de vele prijzen, nu moest alles goed worden gecommuniceerd.

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !