SV Bedum en hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen verlengen samenwerking

BEDUM – Momenteel zit SV Bedum in het 4e en laatste jaar van de huidige sponsorovereenkomst met hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Over die periode kan SV Bedum terugkijken op een bijzonder prettige en waardevolle samenwerking. Recentelijk zijn er gesprekken gevoerd door de commerciële commissie, ondersteund door Wilhelm Dijk van Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen, met de hoofdsponsor en is besloten om na dit seizoen met elkaar door te gaan. 

Het gaat daarbij niet alleen om het verlengen van de sponsorovereenkomst, maar ook om een uitbreiding van het sponsorpakket. Dit alles is verwerkt in een nieuwe sponsorovereenkomst voor de duur van 4 jaar, ingaande op 1 juli 2021.

Door Klaverblad is over de samenwerking met SV Bedum het volgende kenbaar gemaakt:

Klaverblad is er voor gewone Nederlanders. Niet alleen als verzekeraar, maar ook als sponsor.

Daarom kiezen wij niet voor dure sponsorcontracten met grote profclubs, maar houden we het klein en dichtbij. Ons logo zie je dan ook langs de lijn bij de trainingen en op zaterdagochtend bij SV Bedum. Zo staan we middenin de maatschappij.

Sponsoren doen we écht samen. We ondersteunen SV Bedum natuurlijk in de vorm van geld, maar we gaan graag verder dan dat. Wij kijken samen met de club wat er nodig is. Wat kunnen wij bieden? Wat is onze toegevoegde waarde? We maken afspraken en kijken regelmatig met elkaar of het beter kan. Wij houden heel persoonlijk en nauw contact en zo leggen we de basis van een samenwerking voor langere tijd. We zijn dan ook trots om ook de komende 4 jaar sponsor te zijn van SV Bedum.

In deze onzekere tijden van een zich voortslepende gezondheidscrisis ziet SV Bedum de nieuwe sponsorovereenkomst met Klaverblad als een belangrijke steun in de rug dat vertrouwen geeft in de toekomst. Helaas was het vanwege de bekende maatregelen niet mogelijk om de overeenkomst samen met Klaverblad te ondertekenen, maar heeft dat op afstand moeten plaatsvinden. SV Bedum hoopt erop Klaverblad over niet al te lange tijd wél op haar sportpark te mogen ontvangen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !