Recent verkochte Rabobank Winsum gaat in de verhuur

WINSUM – Het voormalige pand van de Rabobank aan de Geert Reindersstraat in Winsum zal worden verhuurd aan het bedrijfsleven. Dit hebben de nieuwe eigenaren Dimitri Sennema en Wim Kwant via James Stenekes van de gelijknamige makelaardij in het dorp bekend gemaakt.

James Stenekes, die namens de eigenaren het pand in de verhuur doet, vertelt: “Ze willen het gebouw zoveel mogelijk in de huidige staat laten en de prominente plek in het dorp versterken. De huidige bestemming is ‘dienstverlening’ en zal in dan ook binnen die bestemming te huur aangeboden worden. Alle voorzieningen voor kantoorgebruik zijn aanwezig en alles aan het pand straalt kwaliteit en exclusiviteit uit. Ideaal geschikt voor een bedrijf dat zich onderscheidend wil profileren.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !