Jan Blaauw langer bij VV Usquert

USQUERT – Jan Blaauw is ook het komend seizoen hoofdtrainer van zondagvijfdeklasser VV Usquert. De inwoner van Schildwolde is op dit moment bezig aan z’n tweede – door corona geteisterde – seizoen bij de zwart-witten.

De 51-jarige oefenmeester nam twee jaar geleden het voortouw om de club – dat op sterven na dood was en in de reserveklasse van het amateurvoetbal uitkwam – weer op te bouwen. Met het ‘aantrekken’ van enkele spelers was de selectie breed genoeg en kon de plaatselijke voetbaltrots weer uitkomen in de standaardklasse. Alle energie die dat heeft gekost kon Blaauw gelukkig delen met vlaggenist Kees Poort en begeleider Marcel Joosten. Ook deze twee zullen nog minimaal een seizoen de club trouw blijven.

Zowel de technische staf, de spelersgroep, als het bestuur zien de voortzetting van de samenwerking positief tegemoet./AT

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !