Bloedafname-locaties Sauwerd en Zoutkamp maandag weer open

HET HOGELAND – Op 18 maart van het vorig jaar sloot Certe zijn bloedafname-locaties in of bij instellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. Ze werden vanaf mei gefaseerd weer geopend. In gemeente Het Hogeland gaan er volgende week weer twee open.  

Het gaat hierbij om de locaties in Sauwerd en Zoutkamp, die vanaf maandag 18 januari weer geopend zijn voor bloedafname en het inleveren van lichaamsmaterialen. Om wachtrijen en volle wachtkamers te voorkomen, en om de patiëntveiligheid te kunnen garanderen, moet altijd een afspraak gemaakt worden.

Certe maakt in Sauwerd gebruik van Huisartsenpraktijk Sauwerd en in Zoutkamp van Huisarts Plus Apotheek Zoutkamp.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !