Provincie steunt ‘Mooi Winsum’ met 15 duizend euro

WINSUM – Het provinciebestuur steunt de Ondernemersvereniging Winsum met een bedrag van 15 duizend euro voor het verzilveren van de titel Allermooiste dorp van Nederland.

Een werkgroep van de ondernemersvereniging is bezig met allerlei initiatieven om de afgelopen zomer gewonnen ANWB-verkiezing om te zetten in wat men de verzilvering ervan noemt. Een werkgroep is daar mee bezig.

“De verkiezing heeft geleid tot een enorme groei van bezoekers. De vrijetijdseconomie zit in de lift. De werkgroep ‘Winsum mooiste dorp’ wil dit succes voor een langere tijd verzilveren door de inzet van een kwartiermaker/initiator,” zo zegt het College van Gedeputeerde Staten in de toelichting op de toekenning van de subsidie./BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !