Thomas Poll op huurbasis naar FC Dordrecht

GRONINGEN – Thomas Poll wordt voor de rest van dit seizoen aan FC Dordrecht verhuurd. De uit Wehe-den Hoorn afkomstige voetballer krijgt daarmee de kans om bij de ‘Schapekoppen’ ervaring op te doen in de Keuken Kampioen Divisie.

Poll maakte zijn basisdebuut in de hoofdmacht van op 28 februari 2020 in het uitduel met Willem II. Een week later in de thuiswedstrijd tegen PSV was hij invaller. Het was de laatste wedstrijd van het – door corona eerder afgebroken – seizoen 2019/ 2020. Aan het einde van dat seizoen werd de linksback binnen de opleiding van FC Groningen verkozen tot ‘Strijder van het Jaar’.

Dit seizoen vielen er slechts vier invalbeurten voor Poll te noteren. De 19-jarige verdediger, die als jeugdspeler bij VV Eenrum en CVV Viboa (Winsum) speelde voordat hij naar de jeugdopleiding van FC Groningen vertrok, staat tot medio 2022 onder contract bij de Trots van het Noorden./AT

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !