Gemeente organiseert digitale bijeenkomt over aanpak Oosterstraat Warffum

WARFUM – “We betreuren dit,” zei wethouder Eltjo Dijkhuis naar aanleiding van vragen van de raadsleden Erwin Venema (GB) en Mädi Cleerdin (PvdA) over de ontstane onrust over de aanpak van de Oosterstraat in Warffum.

Eind december maakte het gemeentebestuur het plan bekend voor de aanpak van de wat mismoedige Oosterstraat in Warffum, een kwestie die ten tijde van de gemeente Eemsmond al speelde. Het is de vervanging van straatstenen door asfalt, de verkeersveiligheid en de aanleg van een weg voor agrarisch verkeer dat lokaal vraagtekens oproept.

Wethouder Dijkhuis wees erop dat het door de coronacrisis niet mogelijk was om een informatiebijeenkomst met de bevolking te organiseren. “We hebben toen besloten het plan op de website van de gemeente te plaatsen. Dat heeft 34 reacties opgeleverd, maar dit is niet goed genoeg. We gaan wel digitale bijeenkomst organiseren om de bewoners beter te bereiken.”/BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !