KunstKerk Hogeland geeft kinderen noodopvangles

WARFFUM – De basisscholen gaan weer open volgende week. Na vijf weken digitaal onderwijs is het weer tijd om te “werken met je handen” en dat is precies wat de KunstKerk kinderen leert. De KunstKerk geeft daarom een cadeautje in de vorm van een gratis les aan de kinderen van de noodopvang aan de OBS Jansenius de Vries en aan CBS De Piramiden in Winsum.

“We horen van alle scholen dat de noodopvang de afgelopen weken veel voller zat dan tijdens de eerste lockdown”, zegt Gerrie Jonker van de KunstKerk Hogeland, “en omdat dit de laatste week is, doen we graag een les cadeau, voor de kinderen en voor de leerkrachten. Deze week is ook de KunstKerk nog dicht, daarom komen we, bij wijze van uitzondering, bij de noodopvang op bezoek. Vanaf volgende week gaan ook wij weer los met de kunst- en ambachtsvakken voor onze basisscholen, op onze eigen locatie.” De Spar Warffum ondersteunt dit gebaar naar de basisscholen met een pauzecatering.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !