Solliciteren? Gratis kleding en -advies

HET HOGELAND – Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek en heb je nog geen outfit? Met Dress for Succes krijg je een leuke set (nette) kleding als je hiervoor zelf geen geld hebt. Zo wordt de kans op succes vergroot. 

Als je een uitkering hebt, valt het niet mee om je voor een sollicitatiegesprek goed te kleden. Kleding moet bij je passen en representatief zijn. Bij Dress for Success Hoogezand-Sappemeer kunnen ze je helpen met gratis kleding en adviezen.

Zo’n 65% van de mensen die via een van de 10 Dress for Successwinkels solliciteert, heeft succes en mag terugkomen voor een tweede gratis kledingset. Want kleding die je aantrekt voor je werk is anders dan sollicitatiekleding. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer is voor bezoekers uit de hele provincie Groningen.

Ben je aan het solliciteren?

Heb je geen betaald werk?

Ontvang je een uitkering of heb je een laag inkomen?

Ben je aan het solliciteren?

Vraag dan aan je coach van Werkplein / Werk en Inkomen of je gratis mag komen winkelen bij Dress for Success.

Een kledingset bestaat uit: bovenkleding, schoenen en accessoires. Je kiest de outfit die bij jou en bij de baan past en wordt anderhalf uur één op één begeleid door een van de vrijwilligers. Ook krijg je adviezen over je presentatie. Aan het eind van de kledingsessie ontvang je een boekje met tips op gebied van kleding en presentatie. Een eerste indruk maak je maar één keer!

Maak een afspraak

Je kunt maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur bellen voor een afspraak met manager Ria Sybesma. Tel: 06 – 33 38 75 49.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !