Carnavalsopening op Omroep Het Hogeland

HET HOGELAND – In een tijd dat alles net even anders moet hebben carnavalsvereniging Oldeclooster en Omroep Het Hogeland de handen ineen geslagen. Je kunt niet naar het carnaval, dus komt carnaval naar jou toe.

We beginnen het carnavalsweekend (vanavond), vrijdag 12 februari om 18.00 uur met de sleuteloverdracht en toespraken van burgemeester Henk Jan Bolding en Prins Jan V. Natuurlijk zijn ook Adjudant Henk en de Raad van Elf bij het altijd plechtige moment aanwezig.

Direct na de opening brengen programmamakers Marijn, Douwe Jelle, Romy en Chiel van 18.08 tot 22.00 uur de ‘TOP 55 carnavalshits’.

De lijst is samengesteld door leden van de carnavalsvereniging Oldeclooster.

Programma van zaterdag 13 februari volgt morgen, maar graag wijzen we je nu al op de digitale Pubquiz die door alle inwoners van Het Hogeland kan worden gevolgd en meegespeeld. Opgeven is niet nodig, je kunt de antwoorden mailen naar www.oldeclooster.nl/pubquiz/

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !