In memoriam Harm Wegman

Vandaag, vrijdag 12 februari 2021, bereikte ons het bericht dat Harm Wegman is overleden. De oud-burgemeester van Garnwerd, postzegelverzamelaar, verkeersregelaar, markant figuur in het kleine dorp aan de andere kant van het Reitdiep, maar net zo gezien in Winsum mocht 74 jaar oud worden.

We zullen Harm vooral herdenken als de verkeersregelaar/begeleider van allerlei groepen die met zijn verkeersfluit hele verhalen over kruispunten, oversteekplaatsen en parkeergelegenheden liet galmen. Met vriendelijke of juist woeste gebaren, lag er ook aan wie hij voor zich had, regelde Harm het verkeer op bijzondere wijze.

Ook zijn taak als verkeersdeskundige nam Harm zeer serieus. In 2017 leverden de paaltjes op de Boog een legendarisch interview op. Voor het interview, klik hier

Harm tobde al enige tijd met zijn gezondheid.

We zullen Harm missen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !