Beetje stout is leuk

KRONKELDÖRP – Carnaval is naast een feest van verbroedering natuurlijk ook vaak wat pikant of stout. In Kronkeldörp zijn de meeste mensen het er wel over eens, voor de jongeren is het niet doorgaan van het carnaval een flinke tegenslag.

Een moeder: “We kwamen gisterenavond thuis en daar zaten onze kinderen met twee vrienden aan de eettafel te kaarten, maar wel helemaal verkleed. Het was mooi en verdrietig tegelijk.”

En dan ook nog het niet doorgaan van de optocht, het hoogtepunt tijdens ‘normale’ carnavalsdagen in het Noordelijkste carnavalsbolwerk. ‘Toch maar een beetje stout’, dachten een aantal jongemannen en zo reed er vanmiddag een mini-optochtje door de prachtig versierde straten van Kronkeldörp.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !