Steun de verenigingen en de lokale ondernemers en koop een voordeelboekje!

WINSUM – Ook dit jaar organiseren vv Winsum en kv DWA/Argo weer de bekende actie met het voordeelboekje. Voor slechts 5 euro koopt u een voordeelboekje met meer dan 50 acties van lokale ondernemers. Profiteer op deze manier van vele mooie acties in maart 2021 (m.u.v. enkele bonnen die langer geldig zijn).

Door de coronamaatregelen kunnen de boekjes dit jaar niet huis-aan-huis worden verkocht. De voordeelboekjes zijn daarom vanaf nu te bestellen (en af te rekenen) via de websites van www.vvwinsum.nl of www.dwa-argo.nl. Het voordeelboekje wordt vervolgens in de laatste week van februari bij u thuisbezorgd in Winsum. Op de websites is te zien welke ondernemers meedoen met de actie.

Bij inlevering van een voordeelbon maakt u bovendien kans op een waardebon ter waarde van 25 euro.

Kortom: Bestel nu een voordeelboekje en steun de verenigingen en de lokale ondernemers.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik danĀ hier !