Raadselachtig vreemd gerommel en trilling

HET HOGELAND – Via Twitter maakte raadslid Kor Berghuis melding van gerommel in de lucht en een trillende grond. Een aardbeving?

Wethouder van gemeente Het Hogeland Mariëtte de Visser meldde de raadselachtige verschijnselen ook in Eenrum te hebben opgemerkt. Maar wees ook op de mogelijkheid van laagvliegende vliegtuigen die vandaag boven het gebied vliegen. De Visser: “Zou het ook een oefening van defensie kunnen zijn?”

Ook een inwoonster van Zoutkamp werd opgeschrikt door een knal, rammelende ramen en diepe beweging in het huis en ook zij legde een verband met een militaire oefening. “Er is ook een oefening, dus zou ook een straaljager kunnen zijn. Ben benieuwd of er metingen zijn.”

Ben jij ook geschrokken van een doffe knal of heb je de trillingen gevoeld, laat een reactie achter onder het bericht op de Facebookpagina.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !