“De houdbaarheidsdatum is verstreken”

WINSUM – Omdat volgens Jan Willemsen zijn “houdbaarheidsdatum” na bijna zeven jaar was verstreken, nam hij vrijdag j.l. afscheid van de Voedselbank het Hogeland. In een korte toespraak door voedselbankvoorzitter Jan Hink werd grote waardering uitgesproken voor de enorme bijdrage die Willemsen als bedrijfsleider heeft geleverd aan de voedselbank.

Vervolgens overhandigde Marijke Meijer – Drees een klein aandenken aan de scheidende bedrijfsleider (zie foto).

De functie van bedrijfsleider is nu dus vacant en vraagt om invulling. Voedselbank het Hogeland wil daarom graag in contact komen met mensen die leidinggevende kwaliteiten hebben en plusminus 10-12 uren per week vrijwilligerswerk willen doen. (Tel. 06-10440763)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !