KWF Samenloop Het Hogeland naar juli 2022

HET HOGELAND – De organisatie van KWF Samenloop voor hoop Het Hogeland heeft besloten de 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, te verplaatsen naar 1 en 2 juli 2022.

Het live evenement dat gepland stond voor juni 2020 op het nieuwe sportpark in Winsum, kon vanwege de coronacrisis afgelopen jaar niet doorgaan. Met de beperkende maatregelen omtrent evenementen die vanwege de voortdurende crisis nog steeds van kracht zijn, heeft de organisatie besloten het evenement naar het eerste weekend van juli 2022 te tillen.

Kleinschalige acties

Om ook in 2021 de verbinding te blijven zoeken, zal dit ‘tussenjaar’ in het teken staan van kleinschalige acties met een korte aanlooptijd. Op deze wijze blijft het mogelijk om binnen de 1,5 meter samenleving invulling te geven aan de KWF Samenloop en het vuur door de saamhorigheid te laten blijven branden.

Samenloop in 2022

De KWF Samenloop Het Hogeland staat nu voor juli 2022 in de agenda. Een live 24-uurs wandelevenement waarbij de verbondenheid en de aandacht voor zij die kanker hebben (gehad) centraal staan. De noodzaak om te blijven investeren in de strijd tegen kanker blijft. Samen strijden we, samen zijn we er. Voor elkaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !