Kleintje Lichtweek Bedum

BEDUM – Het bestuur van Stichting Lichtweek Bedum stelt voor om in 2021 een ‘kleintje Lichtweek’ te houden van zaterdag 4 september t/m zaterdag 11 september  en bestaat uit het versieren en verlichten van de eigen woning en tuin. Het thema is vrij in te vullen, en de bewoners kunnen dan wel genieten van de sfeervolle versierde en verlichte straten, maar er worden geen extra activiteiten zoals een start- en slotfeest georganiseerd. De kermis zal, onder voorbehoud van de vergunning, ook weer van de partij zijn van 7 t/m 11 september.

De reden is dat het op dit moment onzeker is of er vergunningen voor grotere evenementen verleend gaan worden en is het voor buurtbewoners nu niet mogelijk om gezamenlijk de voorbereidingen te treffen voor thema’s van de Lichtweek. Dat neemt niet weg dat we wel graag iets hebben om naar uit te kijken en een Kleintje Lichtweek is snel georganiseerd. Mocht in de loop van de tijd blijken dat er meer mogelijkheden zijn, dan zullen we gezamenlijk met de Horeca de mogelijkheden bespreken.

Lichtweek Bedum 2022

En in september 2022 houden we dan weer een reguliere Lichtweek en pakken we groots uit! Samen met Horeca Bedum, Kermis en Loopgroep Bedum starten we in oktober dit jaar met de nieuwe voorbereidingen en gaan we ervanuit dat we tegen die tijd weer een feest als vanouds voor u mogen organiseren. Het thema ’22 is: Films & Hollywood.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !