Nog een kop koffie…….??

WINSUM – Voedselbank het Hogeland vraagt uw aandacht voor een inzameling. De voedselbank in Winsum verzamelt namelijk – net als in de voorgaande jaren – weer Douwe Egberts-spaarpunten. Voor iedere 600 ingeleverde punten verstrekt Douwe Egberts een pak koffie.

In 2020 heeft Voedselbank het Hogeland maar liefst 700.000 spaarpunten kunnen inzamelen waarvoor er door Douwe Egberts (naar boven afgerond) 1200 pakken koffie van 250 gram werden gedoneerd. Alle koffiedrinkers en koffiepuntenspaarders: hartelijk dank!

Aan deze inzamelactie is door bijna alle voedselbanken in Nederland meegedaan. In totaal zijn er door de gezamenlijke voedselbanken maar liefst 99.575.434 (bijna honderd miljoen)  DE-spaarpunten ingezameld hetgeen 204.000 pakken koffie heeft opgeleverd.

Inmiddels is de Winsumer voedselbank al weer volop bezig met het inzamelen van koffiepunten. Wilt u uw DE-spaarpunten doneren aan de voedselbank? U kunt uw DE-punten zenden naar Lombok 1 9951 SC Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !