Inkomenszaken regelen kan straks in Winsum én Uithuizen

HET HOGELAND – Hogelandsters die afhankelijk zijn van inkomensondersteuning kunnen straks in Winsum én in Uithuizen terecht. Zij moeten hiervoor nu nog naar Werkplein Ability aan het Ubbo J. Mansholtplein in Winsum. Deze vestiging sluit per 1 juni.

Vanaf die datum kunnen inwoners op afspraak naar de gemeentehuizen in Winsum en Uithuizen komen om inkomenszaken te regelen. Met de opening van de locatie Uithuizen voor inkomensondersteuning komt de dienstverlening voor veel inwoners dichter bij huis te liggen.

Voor activiteiten rond (vrijwilligers)werk kunnen inwoners vanaf 1 juni terecht op de locatie van Werkplein Ability / Werk op Maat in Uithuizen (Nijverheidsweg/Industrieweg). Iedereen in Het Hogeland die een uitkering ontvangt, krijgt binnenkort per post meer informatie over de aangepaste dienstverlening.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.