Rood Zwart Baflo en Dick Scholtens verlengen samenwerking

BAFLO – Dick Scholtens is ook het volgend seizoen trainer van Rood Zwart Baflo. Door de corona-pandemie kon er het afgelopen seizoen weinig worden gevoetbald en getraind. Toch zijn beide partijen zeer tevreden over de huidige samenwerking en kijken vol vertrouwen uit naar het komende seizoen.

“Kijkend naar het lopende en komende seizoen kunnen we stellen dat een aantal bepalende spelers zijn vertrokken en dat de jeugd op de deur klopt. Dit betekent voor de selectie dat spelers ingepast moeten gaan worden. Rood Zwart Baflo heeft er vertrouwen in dat dit onder leiding van Dick Scholtens de juiste vorm gaat krijgen. We kijken daarom reikhalzend uit naar het nieuwe voetbalseizoen en hopen met veel voetbalplezier het huidige en voor iedereen zeer onaangename huidige seizoen achter ons te laten”, laat voorzitter Piet Wieringa weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !