Brutale inbraakpoging Sauwerd

SAUWERD – Dinsdagavond hebben inbrekers geprobeerd een woning aan De Stuw in Sauwerd binnen te komen. Op het moment van de inbraakpoging lagen de bewoners, een echtpaar en kinderen, al in bed.

Tegen half 10 hoorde het echtpaar vreemde geluiden, waarop de man des huizes naar beneden ging en twee mannen betrapte die bezig waren met een koevoet een raamkozijn te forceren. De inbrekers kozen vervolgens het hazenpad, achterna gezeten door de eigenaar van de woning. Een straat verderop (De Graslanden) stapten de inbrekers in een auto en verdwenen. De vluchtauto – een grijze Peugeot 307 – is later die avond in Ten Boer onbeheerd teruggevonden.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.