Miss Intercontinental Groningen woont in het allermooiste dorp van Nederland

WINSUM – De 21-jarige Melissa Bottema uit Winsum heeft tijdens de Miss Beauty of Groningen verkiezing de titel Miss Intercontinental 2020/2021 gewonnen. Ze mag nu onze provincie vertegenwoordigen in het landelijk traject. 

Er waren tijdens de provinciale finaleavond op 25 april drie hoofdtitels te verdelen, waaronder Miss Teen (de hoofdtitel voor de tiener) en Miss Beauty, deze titel staat voor een vrouw die zich richt op het milieu en het verbeteren van de aarde. De derde was de door Melissa gewonnen titel Miss Intercontinental, dat staat voor een powervrouw, een dame die carrière gericht is en dient als een voorbeeldfunctie voor jongere meiden.

“Er komt een super druk traject aan, maar ik heb er super veel zin in en ga met trots onze prachtige provincie vertegenwoordigen!” laat een trotse Melissa weten.

Een jaar geleden, nadat Melissa een plaats in de finale had bemachtigd, ging verslaggever Berto Merx even bij haar langs om kennis te maken met de  Winsumse schone. Voor dit artikel klik hier.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !