Vrijwilligers renoveren tribune Noordpool UFC

UITHUIZEN – Vrijwilligers van voetbalvereniging Noordpool UFC zijn ondertussen begonnen met het renoveren van de tribune langs het hoofdveld. De betonnen wand zit er al in, mede dankzij Grondverzetbedrijf Bloema. Boven op de betonen muur komt nog een leuning.
De tribune werd eind jaren ’70 gebouwd middels een krediet van 57.000 gulden van de toenmalige gemeente Uithuizen. De kosten konden destijds laag worden gehouden doordat er een studie-object mee gemoeid ging: leerlingen van de op een steenworp afstand staande LTS hebben o.a. het metselwerk gedaan.
Daarnaast werkten leden van de voetbalclub en Pekelder Machinefabriek (PMF) belangeloos mee aan de bouw van de tribune, met daaronder opslagruimte.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !