Eerste activiteit Cultuurplatform Het Hogeland

HET HOGELAND – In de eerste aankondiging van de oprichting van het Cultuurplatform Het Hogeland werd al de eerste activiteit genoemd: een online Cultuurcafé. Dit gaat plaatsvinden op woensdag 19 mei 2021. Iedereen die muziek, theater, dans, literatuur, erfgoed of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de gemeente Het Hogeland is van harte uitgenodigd.

Tijdens het eerste online Cultuurcafé stelt het kernteam zich voor, komen deelnemers met elkaar in gesprek en wordt er nader uitleg gegeven over de activiteiten van het Cultuurplatform én van het provinciale Kultuurloket.

Met deze link kunt u zich inschrijven. U ontvangt dan tijdig de link voor de Zoom-meeting op woensdag 19 mei (19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur).

Wij willen graag blijvend in gesprek met het culturele veld van Het Hogeland. Voorzover email-adressen bij ons bekend zijn, hebben wij deze voor deze mailing gebruikt. De website van het Cultuurplatform is nog in opbouw. Je kunt je daar nu al inschrijven voor volgende nieuwbrieven.

Cultuurplatform Het Hogeland

Onder begeleiding van twee adviseurs van Het Kultuurloket, voorheen Vrijdag Advies, werkt een kerngroep aan de totstandkoming van het Cultuurplatform Het Hogeland. Deelnemers aan deze kerngroep zijn: Ilona Ebels, Annemieke Galema, Han Hefting, Ingrid Koetzier, Anja Reenders, Ben Smit, Hilde Strijker, Peter Tol en Annemiek Westra.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !