Ruilkring Hogeland Mei 2021

HET HOGELAND – De Ruilkring Hogeland is een LETS (een Lokaal Economisch Transactie Systeem), een informele vereniging van leden die onderling hun diensten (en spullen) aanbieden. Er kan en zal niet altijd een directe ruil plaatsvinden en daarom wordt de ruilhandel verrekend in lokale transactie-eenheden, de Pangel.

Het is nog steeds niet mogelijk om grotere bijeenkomsten te organiseren, maar we blijven goede moed houden. Wellicht nog deze zomer, anders zeker toch in september hopen wij. Tegen die tijd moet de meerderheid van de bevolking zijn ingeënt. Dat betekent overigens wel dat wij in de zomer alle voorbereidingen hiervoor moeten treffen, maar ach dat zal wel lukken.

Wat wel gewoon blijft doorgaan is de groei van het ledenbestand. Ook het onderling pangeln neemt niet af, zeker niet via WhatsApp. Maar we willen toch graag opnieuw aandacht vragen voor Facebook en de website. Ook daar vinden jullie allerlei wetenswaardigheden en vraag en aanbod.

Is je interesse gewekt?  Bezoek dan de website www.ruilkringhogeland.nl . Hier vind je veel info maar je kunt er ook de laatste nieuwsbrief lezen. Bedenk het gaat niet alleen om spullen, je kunt ook diensten of kennis aanbieden. En als je lid wordt krijg je al direct 30 Pangels al startkapitaal. Bovendien is wat jij overbodig of niet langer bruikbaar vindt, wellicht precies datgene waar een ander al tijden naar op zoek is.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !