Kringloopwinkel ‘Veur Mekoar’ bij Klooster&Buren

KLOOSTERBUREN – Sinds een aantal maanden zit er in ’t Olde Heem in Kloosterburen een kringloopwinkeltje. Dit winkeltje is onderdeel van Coöperatie Klooster&Buren. De opbrengst van het winkeltje gaat in zijn geheel naar de bewoners van Nije Heem (begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke beperking) en naar werk- en dagbestedingsproject Mien Toentje, en wordt besteed aan een gezellig uitje of aan een leuke activiteit.

In het winkeltje worden onder andere kleding, puzzels, decoratie en huishoudelijke artikelen verkocht. Maar ook voor een gezellig praatje kan iedereen in de winkel terecht.

De openingstijden zijn voorlopig op maandag en donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Inbreng van spullen is dan eveneens mogelijk. Voorwaarde is wel, dat de spullen netjes en verkoopbaar moeten zijn! O.a. meubels, kinderkleding en schoenen worden niet aangenomen. Bel voor een afspraak of het brengen van spullen naar: 06-22329979. Nieuwe aanwinsten van ‘Veur Mekoar’ zijn tevens te bekijken en te bestellen via de facebookpagina Veur Mekoar (@kringloop.veurmekoar).

Het winkeltje is te vinden aan de Prof. Poststraat 1, K-0.35 in Kloosterburen en is via de buitendeur, aan het eind van de SintJansstraat toegankelijk.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !