Hockeyclub Winsum zoekt veteranen

WINSUM – De hockeyclub in Winsum is dringend op zoek naar hockeyers. Hockeyers op leeftijd, 35+, die lekker samen met een stick tegen een hockeybal willen slaan.

Hoeksteen van de club zijn altijd de veteranenteams geweest. Zowel mannen alsook vrouwen. Bestuursleden, scheidsrechters, etc. kwamen meestal uit deze leeftijdscategorie.

Een aantal jaren geleden is het veterinnenteam opgedoekt wegens te weinig speelsters. Nu dreigt hetzelfde met de ‘mannen op leeftijd’ te gebeuren. Iets dat de club graag wil voorkomen vanwege het belang voor de hele club.

Lang verhaal kort

“We zoeken nieuwe (oud-) hockeyers boven de 35 uit de regio die in september ons veteranenteam willen versterken. We kunnen daarvoor wel wat hulp gebruiken. Het delen van dit bericht op Facebook wordt zeer gewaardeerd”, laat Chris de Meer namens HC Winsum weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !