De Tirrel op schema (filmpje) 1/5

HET HOGELAND – Er ging nogal wat tijd en gedoe overheen voordat de eerste schop de grond in ging, maar de daadwerkelijke bouw,  door Rottinghuis Aannemingsbedrijf, van de Tirrel verloopt tot nu toe voorspoedig.

Volgens de bouwheren Hilvert Doornkamp, namens gemeente Het Hogeland en Jan Ligtlee namens De Hoven liggen de werkzaamheden op schema. Hoog tijd voor Omroep Het Hogeland om eens op de bouw te gaan kijken en met de bouwheren te praten.

De Tirrel

Op het terrein van De Twaalf Hoven aan de Meeden in Winsum wordt een uniek project gerealiseerd; De Tirrel. In de Tirrel komen zorg, onderwijs, sport en vrije tijd samen op één locatie. Iedereen van 0 tot 110 jaar is hier welkom.

https://www.youtube.com/watch?v=0tL7GJy_IlQ

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !