Ernstig ongeval op Eemshavenweg bij Zuidwolde

HET HOGELAND – Bij een ernstig verkeersongeval op de Eemshavenweg (N46) bij Zuidwolde dat dinsdagmorgen rond 07.00 uur plaatsvond zijn een dode en gewonde gevallen. Meerdere hulpdiensten waren op de melding van het ongeval afgekomen.  

Een 33-jarige man uit Groningen is bij het ongeval om het leven gekomen. Een 48-jarige man – eveneens uit Groningen – is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het dodelijk slachtoffer zat in de personenauto, die in botsing kwam met een bedrijfswagen.

De N46, de weg tussen Groningen en de Eemshaven, is ter hoogte van Zuidwolde tot rond het middaguur in beide richtingen afgesloten geweest in verband met het politieonderzoek en het schoonmaken van de weg. Het verkeer werd omgeleid.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !