Digitale workshop ‘geluk en welbevinden’

We willen allemaal het liefst een gelukkig leven met liefde, zekerheid, veiligheid  en voorspoed. Het leven bestaat uit ups en ook uit downs. We hebben hier allemaal mee te maken, want hoe ga je om met situaties waar je niet voor gekozen hebt, waar je niet direct invloed op kan uitoefenen?

Soms zijn er ook gevoelens van eenzaamheid, verdriet, of onmacht. Hoe bewaar je je eigen balans in privé en werk, in zorgen voor de ander en voor jezelf , bij inspanning en ontspanning?

Tijdens deze digitale workshop, van 2 uur (inclusief pauze), willen we aandacht besteden aan het thema ‘geluk en welbevinden’ en welke invloed je hierop zelf kan uitoefenen. Dit doen we door informatie over het thema uit te wisselen en aandacht te besteden aan wat belangrijk voor je is en hoe het met je gaat op verschillende levensgebieden. We besteden aandacht aan veranderwensen en welke stappen je hierin kunt maken.

Na de workshop kun je je ook opgeven voor de cursus ‘Word Psychisch Fitter’, die op de workshop aansluit en in het najaar wordt georganiseerd.

De workshop wordt gegeven door trainers Monique Wijffels en Anton Roerdink, preventiewerkers Lentis.

Wilt u graag deelnemen aan de interactieve bijeenkomst op 22 juni dan kunt u een mailtje sturen aan jb.oostwoud@mensenwerkhogeland.nl met daarin uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres.

Opgave is mogelijk tot uiterlijk 15 juni.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !