Geen vervoer naar de kledingbank? Maxima helpt!

HET HOGELAND – Kledingbank Maxima in Winsum wil op dinsdag, woensdag en donderdag nadrukkelijker rijden op het Hogeland, om mensen te helpen met vervoer naar de kledingbank. Er is weliswaar openbaar vervoer in de gemeente, echter niet overal beschikbaar. Ook kunnen er andere redenen zijn waarom iemand niet met het OV kan reizen. 

Het vervoer is bedoeld voor inwoners van de gemeente Het Hogeland met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. Voor een bezoek aan de winkel neemt u mee, een identiteitsbewijs en uitkeringsspecificatie of voedselbankpas of doorverwijsbrief.

Voor het aanvragen van vervoer en andere informatie kan gemaild worden naar: vervoer.hethogeland@kledingbankmaxima.nl 

Let op, dit is een nieuw mailadres !!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !