Sarà divertente bij Family Het Centrum 

WINSUM – Door de zon, heerlijke temperaturen en versoepelde Coronamaatregelen, waardoor de terrassen in het centrum van Winsum weer een gezellige sfeer uitstralen, waan je jezelf in ‘Het mooiste dorp van Winsum’ haast op vakantie in Zuid-Europa. Sinds vanmorgen doet Cafetaria Family Het Centrum er nog een schepje gezelligheid bovenop met een heuse Italiaanse ijssalon. 

Il signore Edwin e la signora Simone e la loro squadra staan klaar om heerlijk Italiaans schepijs te serveren.

Het opstapje voor het ijsbuffet lijkt een obstakel voor mensen die moelijk te been zijn, maar de hulpvaardigheid, service en vriendelijkheid gelden bij Family Het Centrum niet alleen binnen, maar ook zeker bij het ijsloket.

Signor Edwin is apetrots op zijn ijsbuffet en noemt zonder enige hapering de smaken op: Yoghurt Sinaasappel, Aardbei, Banaan,  Walnoot, Pistache, Hazelnoot, Yoghurt Bosbes, Malaga, Citroen, Advocaat, Ananas, Smurfen, Groene Appel, Karnemelk Rode Vruchten, Kwarklimoen, Mango, Meloen, Witte Chocolade, Aardbei, Stracciatella, Kaneel, Cocos, Koffie, Aftereight, Framboos,  Griekse Yoghurt Met Honing, en Yoghurette./CM

Sarà divertente (Smullen maar)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !