Primeur ‘schoolband’ NoWay voor LAAIV

WARFFUM – Danique Zwart en Wendy Woldijk, twee scholieren van het HHC in Warffum, kregen voor hun schoolexamen de opdracht om een nummer te schrijven, op te nemen in een professionele studio en er voor te zorgen dat het voor het einde van deze week op de radio is te horen. Donderdag, 3 juni, is het zover. Dan is het eindresultaat te horen bij Omroep Het Hogeland. 

Ard Torrenga en Peter Buurma van het programma LAAIV waren direct bereid om mee te werken en hebben nu de eer om als eerste het nummer te draaien op de radio. Ook zijn de bandleden van NoWay, dat ruim een jaar geleden is opgericht, uitgenodigd om in de studio over dit ‘avontuur’ te vertellen.

LAAIV: iedere donderdag van 19.00-22.00 uur op Omroep Het Hogeland.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !