Blije gezichten op het Praktijkonderwijs van Terra Winsum

WINSUM – Vorige week donderdag zijn alle leerlingen uit klas 4/5 van het Praktijkonderwijs van Terra Winsum geslaagd voor hun examen ‘Werken in de schoonmaak- SVA1’.

De leerlingen hebben dit schooljaar geoefend met schoonmaken van sanitair en interieur en met stofwissen en moppen. Dit alles volgens de milieuvriendelijke microvezelmethode waarbij zonder schoonmaakmiddel gewerkt wordt. Alle geslaagden hebben een prachtig certificaat meegekregen en kunnen dit weer toevoegen op hun CV!

Op de foto 5 van de 6 geslaagde leerlingen met hun docent. V.l.n.r. Judith Knol (Harkstede), Gabriëlla Frank (Baflo), docent Nans Noorman, Mandy Roskam (Uithuizen), Wessel Rink (Groningen) en Wilbert Wildeboer (Appingedam). David Stam (Groningen) ontbreekt op de foto.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !