Fietsroute met dank aan de ruilverkaveling Bedum – Winsum

BEDUM – Tussen 1965 en 2011 is een grootschalige ruilverkaveling uitgevoerd in het gebied tussen Bedum en Winsum. Daarbij zijn in het gebied verspreid fietspaden aangelegd en stukken landbouwweg mede geschikt te maken voor fietsers. Dat heeft allerlei fietsroutes door het gebied mogelijk gemaakt die er eerder niet waren.

In samenwerking met Noordproof Producties is er in opdracht van de VVV Het Hogeland-Bedum een prachtige fietsroute beschreven door het ruilverkavelingsgebied. Deze ca. 25 kilometer lange route is slechts één van de mogelijkheden.

Nu de moeilijke coronaperiode er gelukkig wat beter uit ziet, met minder besmettingen  en we van de regering weer meer mogelijkheden krijgen heeft de VVV Het Hogeland-Bedum voor zaterdag 26 juni een fietstocht uitgeschreven. Aan de hand van de prachtige fietsroute  trekken we door een uniek gebied. En we kunnen starten vanuit Bedum en vanuit Winsum.

Vanuit Bedum en Winsum starten we op zaterdag  26 juni vanaf 10.00 uur.

  • De start in Bedum is bij de VVV het Hogeland Bedum Kapelstraat 3
  • De start in Winsum is bij de Gouden Karper, Hoofdstraat W 5

U ontvangt bij inschrijving een beschrijving van de route met een losse route overzicht. Van Jeroen Juch van PLUS Bedum ontvangen we een versnapering voor onderweg. Deelnemersbijdrage is 5 euro , en voor donateurs VVV Het Hogeland Bedum 4 euro.

Inschrijving kan reeds nu tijdens opening VVV kantoor. Telefoon 050 3015111. Of aanmelding via mail info@vvvbedum.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.