Wonen aan het water in Zoutkamp

ZOUTKAMP – Vorige week heeft Vereniging Dorpsbelangen Zoutkamp een goed gesprek gehad met de gemeente Het Hogeland. “We hebben de toezegging van de gemeente dat er op het oude Heiploeg-terrein langs het Hunsingokanaal woningen gebouwd mogen én kunnen worden. Met deze toezegging gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”, aldus Daan Oostindiën.

Hij vervolgt: “Jaren lang zijn er diverse plannen gemaakt, is er veel gelobbyd en is er voor én achter de schermen geprobeerd om beweging te krijgen in onze woningmarkt. Nu is er dankzij al die inspanning en de nieuwe visie op wonen van de gemeente ook eindelijk ruimte voor ons. In oktober komt de gemeente met een aantal schetsen en gaan we gezamenlijk werken aan de detail invulling van het plan.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !