Weer afvaarten naar Borkum vanuit Eemshaven

EEMSHAVEN – Door de toenemende coronaversoepelingen is het weer mogelijk om vanuit de Eemshaven naar Borkum te reizen. AG EMS heeft in een aangepaste dienstregeling een aantal afvaarten vanuit de Eemshaven naar Borkum (en v.v.) hervat.

Naast reizigers uit Nederland zijn gasten uit alle Duitse deelstaten weer welkom op het Duitse kuureiland. Wel vraagt AG EMS vanwege de huidige situatie begrip voor langere wachttijden die mogelijk bij het reserveren kunnen ontstaan door de vele aanvragen.

Dagje Borkum

Reizigers uit Nederland die korter dan 48 uur op het eiland Borkum blijven hebben geen test- of vaccinatiebewijs meer nodig. Bij een overnachting geldt dit overigens wel. Daarmee behoort een dagje Borkum, vanuit de Eemshaven, dus weer tot de mogelijkheden. Raadpleeg voor de actuele dienstregeling en overige maatregelen de website.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.