‘Sauwerd Beweegt’ weer (1/2)

SAUWERD – Van 14 tot en met 18 juni is het na een jaar van afwezigheid (reden ons allen bekend) weer de week van SAUWERD BEWEEGT. Zij het in afgeslankte vorm en grotendeels zonder publiek.

Maandag 14 juni was bestemd voor een open training op de tennisbaan. Er bleken zich 23 kinderen in de leeftijd tot en met 14 jaar te hebben aangemeld. Hen werd de eerste beginselen van de tennisport door middel van spelletjes duidelijk gemaakt.

Het tweede onderdeel van de maandag was een voetbal open training voor kinderen van 7 t/m 13 jaar en van 14 t/m 17 jaar. Een 11-tal kinderen vermaakten zich hiermee op het oefenveld van SIOS.

Dinsdag was er voor kinderen tot en met 14 jaar een spelcarrousel op het veld van SIOS. Een 13-tal kinderen werkten zich in het zweet -het was warm- met allerlei -bal- spelletjes.

Aansluitend was er vanaf 19.30 uur tennis voor volwassenen. Er bleken maar 4 tennissers te zijn. Vandaar 1 foto, aangevuld met nog een paar foto’s van het spel carrousel.

Voor de laatste activiteit, voetbal inlooptraining voor volwassenen, bleek geen belangstelling te bestaan.

Deel 2 volgt a.s. vrijdag.

Tekst en foto’s: Auwert Postmus

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.