Noordwolder Wierts steunt actie voor kinderen cliënten Voedselbank

DELFZIJL/NOORDWOLDE – Delfzijlster André Ampak is onlangs met een actie gestart om de kinderen van cliënten van de Voedselbank Groningen een dagje naar themapark De Efteling te laten gaan. Hiervoor is een audio/video-clip opgenomen, waarvan de opbrengsten dit initiatief mogelijk moeten maken. Kars Wierts, eigenaar van opnamestudio GELUID in Noordwolde, werkte hier belangeloos aan mee.  

Kars Wierts was direct enthousiast toen hij werd gevraagd voor dit goede doel. Hij heeft zijn studio beschikbaar gesteld voor de audio- en video-opnames. Hij vindt het ook belangrijk dat deze doelgroep niet moet worden vergeten. “Met de actie wordt de nodige aandacht gegeven aan de kinderen in deze situatie, die daar zelf niet om hebben gevraagd. Zij hebben het al moeilijk genoeg” aldus Kars Wierts.

In de studio vonden gedurende drie dagen opnames plaats, eerst de muziek en daarna de zang. Vervolgens werd er nog een dag aan de video gewerkt.

André Ampak: “Het is prachtig dat zo velen, zoals Studio Geluid, hieraan hun medewerking hebben verleend. Er kan gedoneerd worden, uiteraard via de site van de Voedselbank Groningen, maar ook via de QR-code op de videoclip, die zaterdag 26 juni wordt gelanceerd.

www.Geluidproducer.nl is de grote sponsor van dit project.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !