‘Scoren’ op schuur-, tuin-, garage- en opritverkoop Sauwerd

SAUWERD – Zaterdag werd in Sauwerd een schuur-, tuin-, garage- en opritverkoop gehouden. Op verscheidene plekken in het dorp probeerden Sauwerders tegen een kleine vergoeding van overbodige ‘rommel’ af te komen. 

Vanaf 10.30 uur werden de eerste spullen aangeboden, om 16.00 uur werd alles wat niet was verkocht weer opgeslagen. Wellicht voor een volgende keer. Ondanks dat de échte drukte meeviel, zijn toch nog vele nieuwsgierige koopjesjagers met prachtige aankopen naar huis gegaan.

Op het terras van  Ubbegaheem werd later op de middag onder het genot van een drankje de week van Sauwerd Beweegt nog even onder de loep genomen.

Tekst + foto’s: Auwert Postmus

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !