Eppe en Dick presenteren vanaf 24 juni: Roots Rock Radio

Vanaf 24 juni maken Eppe Scholtens en Dick Stoppels iedere donderdagavond van 22.00-00.00 uur een muzikale ontdekkingsreis in de wereld van de countrymuziek, de (Southern) countryrock, Americana, folk en singer-songwriters. Maar ook de vroegere Rock ’n Roll en andere muziek met traditionele (Amerikaanse) invloeden kunnen aan bod komen. Regelmatig zullen deze muziekmakers in de spotlights komen te staan waarbij ook regionale varianten niet uit de weg worden gegaan.

Een programma op de late avond dat artiesten, die misschien niet altijd even bekend zullen zijn maar wel van grote invloed zijn (geweest) op de muziek van de (pak ‘m beet) laatste vijftig jaar, aandacht geeft.

Voor de lokale invloed op het programma gaan Eppe en Dick op zoek naar artiesten die passen in dit concept en live in de studio willen komen spelen. Concerten die in het genre van dit programma passen komen aan bod in een wekelijks concertagenda-overzicht. Volg ze ook op Facebook en Instagram.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !