Herstart programma Andledon met voorleesvoorstelling

DEN ANDEL – Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel herstart zijn programmering aanstaande zondag met een bijzondere voorleesvoorstelling, verzorgd door Samiera (Carla Goos). De voorstelling is opgebouwd rond de presentatie van haar autobiografie, getiteld ‘Dansen met slangen en vuur’. Bij mooi weer vindt de voorstelling plaats op het buitenpodium van Andledon. Na de voorstelling van komende zondag volgen op het Cultuurerf tot aan de zomerstop nog drie muzikale acts.

In haar recent verschenen boek ‘Dansen met slangen en vuur’ doet Samiera verslag van haar bewogen leven als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster en fakir. Ruim vijfendertig jaar lang trad ze in Nederland en Duitsland op, omringd door boa constrictors, tijgerpythons en brandende fakkels. Het boek bevat mooie verhalen, vreemde anekdotes en ‘bizarre bloopers’.  Tijdens de voorstelling op Andledon leest Samiera voor uit eigen werk. Uiteraard bestaat de gelegenheid het boek (gesigneerd) aan te schaffen.

Na aanstaande zondag wordt het seizoen 2020-2021 op muzikale wijze afgesloten met een drietal muzikale acts: de Jazzfanfare onder leiding van Harry van Lier op zaterdag 3 juli, Treats (vocale jazz met onder meer Anne-Lie Persson) op vrijdag 9 juli en tot slot de Assassenachs (keltische folk) op zondag 11 juli.

De voorleesvoorstelling van Samiera start zondag 27 juni om 14:00 en vindt bij mooi weer buiten plaats. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Voor alle voorstellingen geldt dat gasten van tevoren een plaats dienen te reserveren via info@andledon.nl.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !